De basisschool

Iedereen is ergens goed in. Maar waarschijnlijk ben je niet overal (even) goed in. Ken jij jouw kwaliteiten en waar je misschien wat hulp kunt gebruiken? Als je dit weet, ben je al een eind op weg.

Hoe komt het toch dat je die breuken niet onder de knie krijgt? Voer je wel eens een gesprekje met je meester of juf hierover? De fouten die je maakt zijn namelijk super interessant. En meer dan de moeite waard om eens goed onder de loep te nemen. Hier kan ik je bij helpen. Ik bied huiswerkbegeleiding aan in een kleine setting.

De overstap

Op de basisschool wordt mondjesmaat aandacht besteed aan studievaardigheden. Hoe leer jij voor een toets en vind je dat prettig? Hoeveel aandacht besteed je nu aan je huiswerk en hoe denk je dat straks te doen op de middelbare school? 

Wil je meer weten over hoe je straks goed voorbereid naar het VO gaat? Hiervoor bied ik een training aan van vijf bijeenkomsten, zodat de overgang soepeltjes verloopt.

De middelbare school

Op de middelbare school gaat men ervan uit dat je beschikt over een behoorlijke dosis studie-vaardigheden. Dit is vaak (nog) niet het geval. Hoe ga je dan om met die enorme berg huiswerk? Wat doe als je die Franse woordjes er maar niet in krijgt en je die onvoldoende voor wiskunde maar niet krijgt weggewerkt? Help! 

Zoek niet verder. Ik ga je helpen. De huiswerk- of studiebegeleiding vindt plaats in kleine groepjes, met veel persoonlijke aandacht. Wat levert het jou op? Heel veel! Betere cijfers, minder stress en meer vrije tijd. Bovendien worden je ouders er een stuk relaxter van. Hoe fijn is dat?!